Kevättä sukassa: Poikaystävän toivesukka


Kiertelin kaupassa lankahyllyillä tarjouksia metsästäen poikakaverin seuratessa hieman vastahakoisena. Yllättäen en ollutkaan minä joka innostui lankahyllyillä. Novitan neon väriset Nalle langat oli aseteltu esiin ja kaikki olivat tarjouksessa! Seurasin hiukan hämmentyneenä kun poikaystävä hypisteli limen väristä lankaa ja pian ilmoitti haluavansa Novita Gardenin langasta tehdyt sukat. Nappasin kaksi kerää kun tiesin hänen mieltymyksensä pitkiin sukanvarsiin. Hän perusteli värivalintaa sillä, että nämä sukat löytyisivät helposti kaapista :D 



Sukan koko on 45 ja aloitussilmukoita oli 64. Varren pituudeksi tuli 27 cm ja lapa on yhteensä 29 cm. Minua jäi hieman harmittamaan, että sukkien raidat eivät menneet tasan kärkikavennusten kohdalta. Toinen kerä pitikin aloittaa sisäpuolelta toisen sukan lavan kohdalla. Johtuisiko raitojen epätasaisuus kerän vaihtumisesta, vaikka molemmat kerät olivatkin samasta erästä. 



Kissa seurasi unisesti sukkien valmistumista. Päättelemättömät langan pätkät saivat kyllä kyytiä tämän kissan kynsissä. Näiden sukkien neulominen oli siitäkin huolimatta nautinnollista, sillä langan väri suorastaan hiveli silmiä. Nämä ovat todelliset kevätsukat! Kerrankin ei mitään tummia värejä! Ja näitä sukkia sai todella tehdä samalla kun seurasi televisiota, sillä perussukat tulevat melkein silmät kiinnikin valmiiksi. 

Kommentit

Suositut tekstit