Palmikkokuviollinen huppuhuivi


Palmikkokuvioinen huppuhuivi



Annoin kaksi vuotta sitten siskon valita itselleen joululahjaksi minkä tahansa neuleen käsityölehdistä ja hän päätyi ehdottomasti Novitan palmikolliseen huppuhuiviin. Ohjeen huiviin löydät novitaknits-sivuilta osoitteesta: https://www.novitaknits.com/fi/fi/node/215/instructions. Työhön tarvitaan Novita Hile lankaa noin 700 grammaaa ja nro 7 pyöröpuikot (80cm) + apupuikko palmikoita varten. Novita Hile langassa on 79% akryyliä, 20% villaa ja 1% polyesteriä. Itse pidän enemmän langoista, joissa on enemmän luonnonkuituja, mutta tämä lanka on todella muhkeaa ja ihanan pehmoista. Kyseinen lanka on tällä hetkellä alennuksessa Novitan verkkokaupassa! :D

Huivin materiaalihankinnat. Ehdottomasti valkoista!
Huivi oli mielestäni hauska tehdä, sillä se sisälsi sopivasti haastetta ja kauniita palmikkokuvioita. Kuvio oli kuitenkin helppo oppia ulkoa, ja sitä pystyi tekemään pian ilman ohjettakin. Huivin molemmat päät neulottiin pyöröpuikoilla yhtä aikaa mikä oli mielestäni uusi ja mielenkiintoinen tekniikka. Huivi päätettiin lopuksi huppuun, johon tehtiin lisäksi helmineuloskuviota.

Tämä neule on siskoni ehdottomia suosikkeja ja hän tykkää käyttää huivia asusteena lähes kesät talvet. Onhan tuossa huivissa hieman mystistä kauneutta ja sitä voi myös muunnella oman maun mukaan ja huivin sivujen pituudella voi leikitellä.

Kuvat: Ylimmän kuvan on ottanut siskoni. Muut ovat itse ottamiani. Kuvissa kaunis siskoni.
Italiatar aamuauringon säteissä.


Kommentit

Suositut tekstit